Author Topic: Probleme cu pornirea  (Read 1329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline matrix

  • <50
  • SCBv co-Founder
  • Scuterist
  • *******
  • Posts: 232
  • Gyuri
    • blog
Probleme cu pornirea
« on: July 13, 2011, 04:09:42 PM »
Am urmatoarea problema la scuterul meu Keeway matrix 50, Dupa ce sta nepornit mai multe ore, porneste greu: mai precis la prima porneste motorul aprox 5 secunde, dupa care moare, si trebuie sa dau cam 50 de pedale pana cand porneste din nou. Dupa ce a pornit nu mai sunt probleme, trage bine si nu mai am probleme nici la pornire.

Am observat ca daca scot furtunul de la carburator care face vid si trag un pic de aer ca sa curga benzina, porneste mai usor, dar nu imediat.

La prima vedere as zice ca e bujia, dar am scos am verificat si pare in ordine. Banuiesc ca ar fi electrosocul dus,
dar as vrea sa aflu si parerea voastra.

Offline anothergxg

  • Burgman owner wannabe
  • SCBv co-Founder
  • Scuterist
  • *******
  • Posts: 1026
Re: Probleme cu pornirea
« Reply #1 on: July 13, 2011, 04:50:25 PM »
Slbz is back in town. 0729045760 ;)

Offline Andry

  • SCBv co-Founder
  • Scuterist
  • *******
  • Posts: 195
    • GBvNET Tracker
Re: Probleme cu pornirea
« Reply #2 on: July 13, 2011, 05:43:35 PM »
Socul mai mult ca sigur.

Offline matrix

  • <50
  • SCBv co-Founder
  • Scuterist
  • *******
  • Posts: 232
  • Gyuri
    • blog
Re: Probleme cu pornirea
« Reply #3 on: July 13, 2011, 08:21:48 PM »
Mersi pentru raspunsuri, inseamna ca tre sa ma bag in cheltuieli...

Offline Andry

  • SCBv co-Founder
  • Scuterist
  • *******
  • Posts: 195
    • GBvNET Tracker
Re: Probleme cu pornirea
« Reply #4 on: July 14, 2011, 05:04:50 PM »
No acu poate nu-ti mai trubui` pana la party si ne uitam atunci la el.
Probabilitatea mai mare este un contact electric imperfect, dar se poate si sa se fi dus electrosocul.